Ben jij ook bikeaholic?


 

 

SCROLL DOWN

Ben jij ook bikeaholic?


 

 

   “Wij wel!  Zot zijn wij van fietsen, maar ook van aan fietsen te sleutelen en natuurlijk ook van crossen met de fiets en dit het liefst in de modder en het slijk! ‘Noem ons maar echte bikeaholics’. Een eigen fietsenwinkel openen ... was voor mij dan ook een droom die in vervulling ging."  Dennis - eigenaar BikeAholic

“Wij wel! Zot zijn wij van fietsen, maar ook van aan fietsen te sleutelen en natuurlijk ook van crossen met de fiets en dit het liefst in de modder en het slijk! ‘Noem ons maar echte bikeaholics’. Een eigen fietsenwinkel openen ... was voor mij dan ook een droom die in vervulling ging." Dennis - eigenaar BikeAholic

In onze zaak kiezen wij voor topkwaliteit: geen compromissen, onze klanten weten dat en daar komen ze voor bij ons en dat al 5 jaar lang!
Uw fietsbeleving moet blijven duren! Daarom zorgen wij actief voor de opvolging en service van uw fiets en doen alleen wat het beste is voor uw fiets.

Bij Bikeaholic bent u steeds welkom, voor alle nodige informatie, of gewoon voor een gezellige babbel met een heerlijk biertje of met een verse kop koffie erbij. Kom naar Bikeaholic voor de service, en natuurlijk voor de beste merken!

’Ride like a BikeAholic!’
Tot binnenkort, uw BikeAholic Team


bikeaholic uw fietsenwinkel


bikeaholic uw fietsenwinkel